Internationale
      Overwinning nooit in twijfel voor Benfica B meer dan bezoekers in een veelb

      Benfica B verslaan Länk Vilaverdense

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/09/29 21:09
      E0

      Benfica B verslaan Länk Vilaverdense in een overwinning op Vrijdag, 1x4, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 6. Naar deze wedstrijdweek, Vila Verde team kwam van vier nederlagen en Nélson Veríssimo's team kwam van een nederlaag. Cauê dos Santos stond in brand.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Maestro na 5 minuten, met een rechtervoetaanval. Met 7 minuten op de klok, Benfica B verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Cauê dos Santos met een linkervoetaanval in het strafschopgebied. In de 41e minuut, spits verdubbelde de voorsprong voor Nélson Veríssimo's team, met een schot met de linkervoet in de doos.

      Na 70 minuten, Simon Adjei ontslagen voor Länk Vilaverdense, met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied. Diep in toegevoegde tijd, Diogo Prioste scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, met een rechtervoetaanval van buiten de doos.

      Na het resultaat Benfica B zijn 8e in de tabel, met 7 points, terwijl Länk Vilaverdense op de plaats 18e zit, met 1 point. In de volgende wedstrijd, encarnados host Feirense, terwijl Vila Verde team speelt uit tegen Paços de Ferreira.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      LÄNK VILAVERDENSE
      TEKENEN
      BENFICA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U vrijdag, 29 september 2023 - 18:00
      Estádio Capital do Móvel
      Anzhony Rodrigues
      1-4
      Simon Adjei 70'
      Maestro 5'
      Cauê dos Santos 7' 41'
      Diogo Prioste 90'