Internationale
      TSG Hoffenheim heeft een prestatie geleverd meer dan bezoekers

      TSG Hoffenheim oprakende winnaars versus 1. FC Union Berlin

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/09/23 16:36
      E0

      TSG Hoffenheim overwonnen 1. FC Union Berlin, 0x2, op Zaterdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 5. In deze competitie, Urs Fischer's team kwam van twee nederlagen en Pellegrino Matarazzo's team kwam van drie wint.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Andrej Kramaric na 22 minuten, vanaf de penaltystip. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. Maximilian Beier maakte het laatste doelpunt met 38 minuten op de klok. Maximilian Beier heeft nu een scorereeks van 4 opeenvolgende games.

      Na het resultaat TSG Hoffenheim zijn 4e in de tabel, met 12 points, terwijl 1. FC Union Berlin op de plaats 9e zit, met 6 points. In hun volgende wedstrijd, Pellegrino Matarazzo's team host Borussia Dortmund. In de tussentijd, Berlin team speelt uit tegen 1. FC Heidenheim 1846.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      1. FC UNION BERLIN
      TEKENEN
      TSG HOFFENHEIM

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 23 september 2023 - 14:30
      Stadion Alte Försterei
      Deniz Aytekin
      0-2
      Andrej Kramaric 22' (pen.)
      Maximilian Beier 38'