Internationale
Girona met geweldige bijnaam thuis in een spannende strijd

Mallorca verliest van Girona

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/09/23 15:30
E0

Girona verslagen Mallorca, 5x3, op Zaterdag, met betrekking tot wedstrijdweek 6 van de La Liga. In deze competitie, Míchel's team kwam van vier wint en Palma de Mallorca team kwam van een overwinning. Abdón Prats met een fantastisch scherm. In de basiself stond Daley Blind.

Vedat Muriqi opende de score na 4 minuten, vanaf de penaltystip. Met 26 minuten op de klok, David López getroffen voor Girona. Míchel's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Artem Dovbyk, na 33 minuten, vanaf de penaltystip. In de 37e minuut, Girona team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Ivan Martín. Kort voor de pauze, Yangel Herrera verdubbelde de voorsprong voor Girona.

Na 57 minuten, Girona team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Savinho. In de laatste minuten van de wedstrijd, Abdón Prats scoorde het tweede doelpunt voor Mallorca. Spits maakte het laatste doelpunt diep in toegevoegde tijd.

Na het resultaat Girona zijn 1e in de tabel, met 16 points, terwijl Mallorca op de plaats 15e zit, met 5 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Girona team speelt uit tegen Villarreal, terwijl Palma de Mallorca team speelt thuis tegen Barcelona.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
GIRONA
TEKENEN
MALLORCA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 23 september 2023 - 13:00
Estadio Municipal de Montilivi
González Fuertes
5-3
David López 26'
Artem Dovbyk 33' (pen.)
Ivan Martín 37'
Yangel Herrera 45'
Savinho 57'
Vedat Muriqi 4' (pen.)
Abdón Prats 88' 90'