Nationaal
Doelpunten in overvloed als Roda overwinning thuis

Roda stuur Den Bosch naar huis met de staart tussen de benen

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/09/22 21:18
E0

Roda verslaan Den Bosch in een overwinning op Vrijdag, 4x1, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 7 van Holand Second Division. In deze competitie, Bas Sibum's team kwam van twee wint en Tomasz Kaczmarek's team kwam van een overwinning.

Kort voor de pauze, Maximilian Schmid openden de score voor Roda.

Met 55 minuten op de klok, Jaron Vicario verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. In de 76e minuut, Kerkrade team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Enrique Peña Zauner. Met dit doel heeft Enrique Peña Zauner zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. Met 85 minuten op de klok, Bas Sibum's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Lennerd Daneels. Op een ongelukkig moment scoorde Matisse Didden een eigen doelpunt in de slotfase van het spel. Met al 90 minuten op de klok, Metehan Guclu maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat Roda zijn 1e in de tabel, met 18 points, terwijl Den Bosch op de plaats 16e zit, met 6 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Bas Sibum's team speelt uit tegen De Graafschap, terwijl Hertogenbosch - Den Bosch team bezoek FC Groningen.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U vrijdag, 22 september 2023 - 19:00
Parkstad Limburg
Sander van der Eijk
4-1
Maximilian Schmid 45'
Enrique Peña Zauner 76'
Lennerd Daneels 85'
Matisse Didden 86' (og)
Metehan Guclu 90'