Internationale
Zrinjski Mostar nipte overwinning behalen op eigen bodem

Zrinjski Mostar nederlaag AZ Alkmaar

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/09/21 20:06
E0

Zrinjski Mostar verslaan AZ Alkmaar, 4x3, op Donderdag, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.E van de Europa Conference League. Zowel Krunoslav Rendulic's team als Alkmaar team speelden hun eerste wedstrijd in de competitie. Zvonimir Kozulj heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Myron Van Brederode na 10 minuten. Na 32 minuten, AZ Alkmaar verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Sven Mijnans. In de 44e minuut, Dani de Wit verdubbelde de voorsprong voor Alkmaar team.

Met 48 minuten op de klok, Zvonimir Kozulj getroffen voor Zrinjski Mostar. In de 68e minuut, Josip Corluka scoorde het tweede doelpunt voor Mostar team. Na 71 minuten, Aldin Hrvanovic ontslagen voor Krunoslav Rendulic's team. In de 81e minuut, Zvonimir Kozulj maakte het einddoel van de wedstrijd.

In de volgende wedstrijd, Zrinjski Mostar bezoek Aston Villa. In de tussentijd, AZ Alkmaar host Legia Warszawa.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
ZRINJSKI MOSTAR
TEKENEN
AZ ALKMAAR

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U donderdag, 21 september 2023 - 17:45
Bijeli Brijeg Stadium
Don Robertson
4-3
Zvonimir Kozulj 48' 81'
Josip Corluka 68'
Aldin Hrvanovic 71'
Myron Van Brederode 10'
Sven Mijnans 32'
Dani de Wit 44'