Internationale
Eert zelfs in een spannende wedstrijd

Union St. Gilloise en Royal Antwerp delen punten

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/09/03 23:59
E0

In een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 6 van Jupiler Pro League , de wedstrijd tussen Union St. Gilloise en Royal Antwerp op Zondag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Naar deze wedstrijdweek, Saint-Gilles team kwam van een nederlaag en Antwerp team kwam van Een gelijkspel. Gustaf Nilsson was beslissend met 1 doel.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Dennis Ayensa in de 3e minuut, vanaf de penaltystip. Dennis Ayensa heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Na 22 minuten, Sammy Vines getroffen voor Royal Antwerp. Kort voor de pauze, Jurgen Ekkelenkamp schoot Antwerp team tweede doelpunt.

In de laatste minuten van de wedstrijd, Gustaf Nilsson heeft alles ingepakt, vanaf de penaltystip.

Na het resultaat Union St. Gilloise zijn 6e in de tabel, met 10 points, terwijl Royal Antwerp op de plaats 8e zit, met 8 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Alexander Blessin's team speelt thuis tegen Genk, terwijl Mark van Bommel's team speelt uit tegen Westerlo.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
UNION ST. GILLOISE
TEKENEN
ROYAL ANTWERP

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 03 september 2023 - 15:00
Jan Boterberg
2-2
Dennis Ayensa 4' (pen.)
Gustaf Nilsson 87' (pen.)
Sammy Vines 23'
Jurgen Ekkelenkamp 44'