Internationale
Slovenië gemak om comfortabel te winnen op eigen bodem

Slovenië versla Noord-Ierland bij SRC Stozice

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/09/07 23:59
E0

Slovenië verslagen Noord-Ierland, 4x2, op Donderdag, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.H van de Euro Qualifying. Andraz Sporar was de man van de wedstrijd.

Na 3 minuten, Andraz Sporar openden de score voor Slovenië, met een rechtervoetaanval. Na 7 minuten, Isaac Price ontslagen voor Noord-Ierland, met een linkervoetaanval in de doos. Slovenië nationaal team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Petar Stojanovic, in de 17e minuut, met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied. Kort voor de pauze, Matjaz Kek's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Benjamin Sesko met een schot met de linkervoet in de doos. Met zijn 20e doelpunt van het seizoen.

Na 53 minuten, Jonny Evans maakten het tweede doelpunt voor Michael O´Neill's team, met een schot met de rechtervoet. Met 56 minuten op de klok, Andraz Sporar scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, met een linkervoetaanval binnen het strafschopgebied.

In de volgende wedstrijd, Slovenië speelt uit tegen San Marino, terwijl Noord-Ierland bezoek Kazachstan.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
SLOVENIA
TEKENEN
NORTHERN IRELAND

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U donderdag, 07 september 2023 - 19:45
SRC Stozice
Marco Guida
4-2
Andraz Sporar 3' 56'
Petar Stojanovic 17'
Benjamin Sesko 42'
Isaac Price 7'
Jonny Evans 53'