Internationale
      PAOK heb het gemakkelijk voor PAOK in een doelpuntenfestijn

      PAOK ga door naar de volgende ronde van Women Champions League

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/09/06 23:59
      E0

      PAOK uitgesmeerd Racing FC, 6x1, op Woensdag, in een wedstrijd met betrekking tot van de Women Champions League. Zowel Thalis Theodoridis's team als Luxemburgo team speelden hun eerste wedstrijd in de competitie. Emelie Helmvall was de hoofdspeler.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Emelie Helmvall, na 7 minuten. In de 21e minuut, spits schoot PAOK tweede doelpunt. Na 31 minuten, Emelie Helmvall verdubbelde de voorsprong voor Salónica team. In de 41e minuut, spits hebben de afstand van vier doelpunten, voltooid. Spits heeft de mijlpaal van vier doelpunten voor het seizoen bereikt.

      Met 69 minuten op de klok, Marta Garcia ontslagen voor Racing FC. Met 70 minuten op de klok, Thalis Theodoridis's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Thomai Vardali. In de laatste minuten van de wedstrijd, Antigoni Papadopoulou scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Met dit resultaat gaat PAOK door naar de volgende ronde van de competitie. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Thalis Theodoridis's team bezoek SKN St. Pölten.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      PAOK
      TEKENEN
      RACING FC

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U woensdag, 06 september 2023 - 17:00
      NV Arena
      Cansu Tryak
      6-1
      Emelie Helmvall 7' 21' 31' 41'
      Thomai Vardali 70'
      Antigoni Papadopoulou 90'
      Marta Garcia 69'