Internationale
      FC Dinamo-BSUPC blijkt niet te stoppen thuis vol goalmouth-actie

      FC Dinamo-BSUPC verpletter de Women Champions League dromen van Anenii Noi

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/09/06 23:59
      E0

      FC Dinamo-BSUPC uitgesmeerd Anenii Noi, 9x0, op Woensdag, in een wedstrijd met betrekking tot van de Women Champions League. Zowel Yuriy Maleev's team als Iurie Bodiu's team speelden hun eerste wedstrijd in de competitie. Kseniya Kubichnaya deed de show.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Kseniya Kubichnaya met 3 minuten op de klok. Na 10 minuten, FC Dinamo-BSUPC verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van verdediger. Met 17 minuten op de klok, Yuriy Maleev's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Hanna Pilipenka. Na 29 minuten, Victoria Valyuk verdubbelde de voorsprong voor FC Dinamo-BSUPC. In de 36e minuut, Yuriy Maleev's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Anastasia Linnik. Na 38 minuten, FC Dinamo-BSUPC verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Hanna Pilipenka. Met 40 minuten op de klok, Anastasia Shlapakova verdubbelde de voorsprong voor Yuriy Maleev's team.

      Na 69 minuten, FC Dinamo-BSUPC verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Arina Sitnikava. Kseniya Kubichnaya heeft de hattrick, na 72 minuten voltooid.

      Met dit resultaat gaat FC Dinamo-BSUPC door naar de volgende ronde van de competitie. In de volgende wedstrijd, Yuriy Maleev's team speelt tegen Ajax.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      FC DINAMO-BSUPC
      TEKENEN
      ANENII NOI

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U woensdag, 06 september 2023 - 16:00
      Complexul Sportiv Raional
      Lovisa Johansson
      9-0
      Kseniya Kubichnaya 3' 10' 72'
      Hanna Pilipenka 17' 38'
      Victoria Valyuk 29'
      Anastasia Linnik 36'
      Anastasia Shlapakova 40'
      Arina Sitnikava 69'