Internationale
Internazionale blijkt niet te stoppen op eigen bodem in een spannende strij

Internazionale nederlaag Fiorentina

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/09/03 23:59
E0

Internazionale versoepeld verleden Fiorentina in een fantastisch overwinning op Zondag, 4x0, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 3 van Serie A. Komen in de wedstrijd, Simone Inzaghi's team kwam van twee wint en Vincenzo Italiano's team kwam van Een gelijkspel. Lautaro Martínez was de man van de wedstrijd.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Marcus Thuram met 23 minuten op de klok, via een header in de doos.

Na 53 minuten, Lautaro Martínez maakten het tweede doelpunt voor Internazionale, met een schot met de rechtervoet. In de 58e minuut, Simone Inzaghi's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Hakan Çalhanoglu vanaf de penaltystip. In de 73e minuut, Lautaro Martínez heeft alles ingepakt, met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen.

Na het resultaat Internazionale zijn 2e in de tabel, met 9 points, terwijl Fiorentina op de plaats 8e zit, met 4 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Simone Inzaghi's team host Milan. In de tussentijd, Firenze team speelt thuis tegen Atalanta.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
INTERNAZIONALE
TEKENEN
FIORENTINA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 03 september 2023 - 17:30
Stadio Giuseppe Meazza
Matteo Marchetti
4-0
Marcus Thuram 23'
Lautaro Martínez 53' 73'
Hakan Çalhanoglu 58' (pen.)