Internationale
Athletic macht naar overwinning op eigen bodem in een spel vol met doelen

Athletic nederlaag Real Betis

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/08/27 23:30
E0

Athletic overwonnen Real Betis in een fantastisch overwinning op Zondag, 4x2, op naar speeldag 3 van de La Liga. Komen in de wedstrijd, Ernesto Valverde's team kwam van een overwinning en Sevilla team kwam van Een gelijkspel. Mikel Vesga was de man van de wedstrijd.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Willian José, met een schot met de linkervoet in de doos, vroeg in het spel. In de 10e minuut, Isco verdubbelde de voorsprong voor Real Betis, met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied. Na 30 minuten, Mikel Vesga ontslagen voor Athletic, vanaf de penaltystip. Bilbao team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via middenveld, met 45 minuten op de klok, vanaf de penaltystip. Kort voor de pauze, Gorka Guruzeta getroffen voor Ernesto Valverde's team, met een schot met de rechtervoet in het strafschopgebied.

In de 84e minuut, Unai Gómez heeft alles ingepakt, met een schot met de rechtervoet.

Na het resultaat Athletic zijn 4e in de tabel, met 6 points, terwijl Real Betis op de plaats 9e zit, met 4 points. In de volgende wedstrijd, Bilbao team bezoek Mallorca. In de tussentijd, Manuel Pellegrini's team speelt thuis tegen Rayo Vallecano.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
ATHLETIC BILBAO
TEKENEN
REAL BETIS

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 27 augustus 2023 - 20:30
San Mamés (La Catedral)
César Soto Grado
4-2
Mikel Vesga 30' (pen.) 45' (pen.)
Gorka Guruzeta 45'
Unai Gómez 84'
Willian José 2'
Isco 10'