Nationaal
Feyenoord blijkt niet te stoppen op eigen bodem in een veelbewogen wedstrij

Almere City FC verliest van Feyenoord

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/08/27 16:42
E0

Feyenoord verpletterd Almere City FC in een uitzonderlijk overwinning op Zondag, 6x1, op speeldag 3. In deze competitie, Rotterdam team kwam van twee trekt en Alex Pastoor's team kwam van twee nederlagen. Santiago Giménez was de hoofdspeler.

Santiago Giménez opende de score na 4 minuten. In de 10e minuut, Feyenoord verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Igor Paixão. In de 19e minuut, Lutsharel Geertruida verdubbelde de voorsprong voor Arne Slot's team.

Met 50 minuten op de klok, Rotterdam team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Mats Wieffer. Na 65 minuten, Feyenoord verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Santiago Giménez vanaf de penaltystip. In de slotfase van het spel, Jochem getroffen voor Almere City FC. In de tijd toegevoegd op, Quinten Timber scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Feyenoord zijn 5e in de tabel, met 5 points, terwijl Almere City FC op de plaats 18e zit, met 0 points. In hun volgende wedstrijd, Rotterdam team bezoek FC Utrecht, terwijl Alex Pastoor's team speelt thuis tegen Zwolle.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
FEYENOORD
TEKENEN
ALMERE CITY FC

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 27 augustus 2023 - 13:30
Feijenoord (De Kuip)
Bas Nijhuis
6-1
Santiago Giménez 4' 65' (pen.)
Igor Paixão 10'
Lutsharel Geertruida 19'
Mats Wieffer 50'
Quinten Timber 90'
Jochem van de Kamp 89'