Internationale
      Aston Villa zet in uitstekende weergave meer dan bezoekers vol goalmouth-ac

      Aston Villa oprakende winnaars versus Burnley

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/08/27 16:33
      E0

      Aston Villa verslagen Burnley in een overwinning op Zondag, 1x3, op wedstrijdweek 3. Tot deze speeldag, Burnley team kwam van een nederlaag en Unai Emery's team kwam van een overwinning. Matty Cash deed de show.

      Na 8 minuten, Matty Cash openden de score voor Aston Villa, met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied. Na 20 minuten, verdediger verdubbelde de voorsprong voor Unai Emery's team, met een rechtervoetaanval in de doos.

      Na de pauze, Lyle Foster ontslagen voor Burnley, met een schot met de linkervoet. Moussa Diaby maakte het laatste doelpunt in de 61e minuut met een linkervoetaanval in het strafschopgebied.

      Na het resultaat Aston Villa zijn 6e in de tabel, met 6 points, terwijl Burnley op de plaats 18e zit, met 0 points. In hun volgende wedstrijd, Birmingham team speelt uit tegen Liverpool, terwijl Burnley team host Tottenham.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      BURNLEY
      TEKENEN
      ASTON VILLA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 27 augustus 2023 - 14:00
      Turf Moor
      Michael Salisbury
      1-3
      Lyle Foster 47'
      Matty Cash 8' 20'
      Moussa Diaby 61'