Internationale
      Eert zelfs in een doelpuntenfestijn

      Honors zelfs tussen Sportivo Luqueño en Cerro Porteño

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/08/21 12:48
      E0

      Op wedstrijdweek 7, de wedstrijd tussen Sportivo Luqueño en Cerro Porteño op Zondag eindigde in een gelijkspel, 2x2. In deze competitie, Luque team kwam van een overwinning en Asunción team kwam van Een gelijkspel.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Paul Charpentier, in de 6e minuut. Na 41 minuten, Cecilio Domínguez getroffen voor Cerro Porteño, vanaf de penaltystip.

      Diego Gavilán's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Santi Arzamendia, met 54 minuten op de klok. In de 68e minuut, Asunción team zag verdediger een rechtstreekse rode kaart krijgen na 70 minuten, Rodi Ferreira maakte het einddoel van de wedstrijd.

      Na het resultaat Cerro Porteño zijn 2e in de tabel, met 14 points, terwijl Sportivo Luqueño op de plaats 12e zit, met 6 points. In de volgende wedstrijd, Júlio Cáceres's team speelt thuis tegen Olimpia. In de tussentijd, Asunción team host Libertad.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 20 augustus 2023 - 22:00
      2-2
      Paul Charpentier 6'
      Rodi Ferreira 70'
      Cecilio Domínguez 41' (pen.)
      Santi Arzamendia 54'