Internationale
Fiorentina overklast tegenstanders op de weg vol goalmouth-actie

Genoa laat thuis punten vallen tegen Fiorentina

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/08/19 22:45
E0

Fiorentina uitgesmeerd Genoa, 1x4, op Zaterdag, met betrekking tot wedstrijdweek 1 van de Serie A. Zowel Alberto Gilardino's team als Vincenzo Italiano's team speelden hun eerste wedstrijd in de competitie.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Cristiano Biraghi met 5 minuten op de klok. In de 11e minuut, Giacomo Bonaventura maakten het tweede doelpunt voor Fiorentina. Na 40 minuten, Firenze team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Nicolás González.

Na 56 minuten, Rolando Mandragora verdubbelde de voorsprong voor Vincenzo Italiano's team. Met 58 minuten op de klok, Davide Biraschi scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Fiorentina zijn 2e in de tabel, met 3 points, terwijl Genoa op de plaats 11e zit, met 0 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Firenze team speelt thuis tegen Lecce, terwijl Alberto Gilardino's team speelt uit tegen Lazio.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
GENOA
TEKENEN
FIORENTINA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 19 augustus 2023 - 19:45
Luigi Ferraris
Giovanni Ayroldi
1-4
Davide Biraschi 58'
Cristiano Biraghi 5'
Giacomo Bonaventura 11'
Nicolás González 40'
Rolando Mandragora 56'