Internationale
      Montpellier blijkt niet te stoppen weg een hoog scorende wedstrijd

      Montpellier hamer Lyon

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/08/19 20:09
      E0

      Montpellier overwonnen Lyon in een overwinning op Zaterdag, 1x4, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 2 van Ligue 1. Komen in de wedstrijd, Laurent Blanc's team kwam van een nederlaag en Montpellier team kwam van Een gelijkspel. Moussa Al-Tamari heeft een geweldige game gemaakt.

      Met 20 minuten op de klok, Arnaud Nordin openden de score voor Montpellier. Michel Der Zakarian's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Moussa Al-Tamari, na 39 minuten.

      Na 66 minuten, Montpellier team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van spits. Met 69 minuten op de klok, Alexandre Lacazette getroffen voor Lyon. Na 80 minuten, spits verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. In de slotfase van het spel, Akor Adams scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat Montpellier zijn 1e in de tabel, met 4 points, terwijl Lyon op de plaats 18e zit, met 0 points. In hun volgende wedstrijd, Michel Der Zakarian's team host Stade de Reims. In de tussentijd, Lyon team bezoek Nice.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      LYON
      TEKENEN
      MONTPELLIER

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 19 augustus 2023 - 18:00
      Groupama Stadium
      Mathieu Vernice
      1-4
      Alexandre Lacazette 69'
      Arnaud Nordin 20'
      Moussa Al-Tamari 39' 66'
      Akor Adams 89'