Internationale
      Club Brugge blijkt niet te stoppen meer dan bezoekers vol goalmouth-actie

      Club Brugge verpletter de Europa Conference League [Qualifiers] dromen van KA

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/08/17 21:21
      E0

      Club Brugge gezwollen KA in een fantastisch overwinning op Donderdag, 1x5, in een wedstrijd met betrekking tot van de Europa Conference League [Qualifiers]. Ronny Deila's team versloeg Hallgrímur Jónasson's team, 5x1, in de eerste etappe van de gelijkspel. Roman Yaremchuk was de man van de wedstrijd.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Dedryck Boyata in de 7e minuut. Met al 45 minuten gespeeld, Club Brugge verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Michal Skoras.

      Na 57 minuten, Roman Yaremchuk verdubbelde de voorsprong voor Ronny Deila's team. Met 59 minuten op de klok, Paetur Petersen ontslagen voor KA. Na 66 minuten, Brugge team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Roman Yaremchuk. Spits heeft de hattrick, in de 75e minuut voltooid. Diep in toegevoegde tijd, Hallgrímur Jónasson's team zag Jóan Edmundsson weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel.

      Met dit resultaat is Club Brugge door naar de volgende ronde van de competitie. In de volgende wedstrijd, Brugge team speelt uit tegen Osasuna.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      KA
      TEKENEN
      CLUB BRUGGE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U donderdag, 17 augustus 2023 - 19:00
      Laugardalsvöllur
      Michael Fabbri
      1-5
      Paetur Petersen 59'
      Dedryck Boyata 7'
      Michal Skoras 45'
      Roman Yaremchuk 57' 66' 75'