Internationale
      Midtjylland record indrukwekkende overwinning op eigen bodem een wedstrijd

      Midtjylland verpletter de Europa Conference League [Qualifiers] dromen van Omonia

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/08/17 21:00
      E0

      Midtjylland verslagen Omonia in een fantastisch overwinning op Donderdag, 5x1, in een wedstrijd met betrekking tot van de Europa Conference League [Qualifiers]. Nicosia team versloeg Thomas Thomasberg's team, 1x0, in de eerste etappe van de gelijkspel. Franculino Djú met een fantastisch scherm.

      In de 24e minuut, Ioannis Kousoulos verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Cho Gue-sung, vanaf de penaltystip, met 27 minuten op de klok. Met deze staking heeft Cho Gue-sung 5e doelen voor het seizoen bereikt. In de 31e minuut, Andronikos Kakoulis getroffen voor Omonia. Midtjylland scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Franculino Djú, kort voor de pauze. Kort voor de pauze, spits verdubbelde de voorsprong voor Herning team.

      Na 64 minuten, Franculino Djú hebben de hattrick, voltooid. Met dit doel heeft Franculino Djú zijn doel vier van de huidige campagne behaald. Met 77 minuten op de klok, Emiliano Martínez zag een rode kaart na zijn tweede geel na 80 minuten, Armin Gigovic scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Met dit resultaat is Midtjylland door naar de volgende ronde van de competitie. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Thomas Thomasberg's team speelt thuis tegen Legia Warszawa.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MIDTJYLLAND
      TEKENEN
      OMONIA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U donderdag, 17 augustus 2023 - 18:45
      MCH Arena
      Ian McNabb
      5-1
      Cho Gue-sung 27' (pen.)
      Franculino Djú 43' 45' 64'
      Armin Gigovic 80'
      Andronikos Kakoulis 31'