Internationale
Eert zelfs een wedstrijd met 4 goals

Niets om Brentford en Tottenham te scheiden

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/08/13 16:51
E0

Brentford en Tottenham speelden 2x2 gelijk in een wedstrijd op Zondag, met betrekking tot wedstrijdweek 1 van de Premier League . Zowel Thomas Frank's team als Ange Postecoglou's team speelden hun eerste wedstrijd in de competitie. In de basiself stond Mark Flekken en Micky van de Ven.

Na 11 minuten, Cristián Romero openden de score voor Tottenham. In de 26e minuut, Bryan Mbeumo ontslagen voor Brentford, vanaf de penaltystip. Met 36 minuten op de klok, Yoane Wissa schoot Thomas Frank's team tweede doelpunt. Emerson Royal maakte het laatste doelpunt kort voor de pauze.

Na het resultaat Tottenham zijn 7e in de tabel, met 1 point, terwijl Brentford op de plaats 8e zit, met 1 point. In verband met komende competitiewedstrijden, Thomas Frank's team speelt uit tegen Fulham, terwijl Ange Postecoglou's team speelt thuis tegen Manchester United.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
BRENTFORD
TEKENEN
TOTTENHAM

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 13 augustus 2023 - 14:00
Gtech Community Stadium
Robert Jones
2-2
Bryan Mbeumo 27' (pen.)
Yoane Wissa 36'
Cristián Romero 11'
Emerson Royal 45'