Internationale
Maribor nipte overwinning behalen op eigen bodem in een wedstrijd met 7 goa

Maribor verpletter de Europa Conference League [Qualifiers] dromen van Differdange

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/08/03 22:21
E0

Maribor uitgesmeerd Differdange in een uitzonderlijk overwinning op Donderdag, 4x3, in een wedstrijd met betrekking tot van de Europa Conference League [Qualifiers]. In de heenwedstrijd spelen beide teams gelijk, 1x1. Guillaume Trani was de hoofdspeler. Menno Bergsen verliet de bank niet.

Na 5 minuten, Marko Kolar openden de score voor Maribor. Met 28 minuten op de klok, Érico Castro ontslagen voor Differdange, vanaf de penaltystip. Kort voor de pauze, Guillaume Trani schoot Differdange team tweede doelpunt.

Na 46 minuten, Pedro Resende 's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van middenveld. In de 62e minuut, Jan Repas maakten het tweede doelpunt voor Damir Krznar's team. Met 82 minuten op de klok, Ivan Brnić getroffen voor Maribor team.

In de slotfase van het spel, Xhuliano Skuka verliet zijn team met 10-man, na het zien van een directe rode kaart. Josip Iličić maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd vanaf de penaltystip. Na het zien van zijn tweede gele kaart in de slotfase van het spel, werd Ludovic Rauch van het veld gestuurd en verliet Differdange met 10-man.

Met dit resultaat gaat Maribor door naar de volgende ronde van de competitie. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Damir Krznar's team bezoek Fenerbahçe.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
MARIBOR
TEKENEN
DIFFERDANGE

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U donderdag, 03 augustus 2023 - 19:30
Ljudski vrt
Krzysztof Jakubik
4-3
aet
Marko Kolar 5'
Jan Repas 62'
Ivan Brnić 82'
Josip Iličić 120' (pen.)
Érico Castro 28' (pen.)
Guillaume Trani 42' 46'