Internationale
      Barcelona krijgt drie punten voor Barcelona

      Barcelona versla Wolfsburg en win de Women Champions League

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/06/03 17:03
      E0

      Barcelona overwonnen Wolfsburg, 3x2, op Zaterdag, in een wedstrijd met betrekking tot naar de finale van de Women Champions League. Patricia Guijarro heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen. In de basiself stond Lynn Wilms, Dominique Bloodworth-Janssen en Jill Roord.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Ewa Pajor, met een schot met de rechtervoet van buiten de doos, na 4 minuten. Met deze staking heeft Ewa Pajor 25e doelen voor het seizoen bereikt. In de 37e minuut, Alexandra Popp scoorde het tweede doelpunt voor Wolfsburg, via een header in de doos.

      Na de pauze, Patricia Guijarro getroffen voor Barcelona, met een linkervoetaanval in het strafschopgebied. Na 50 minuten, middenveld maakten het tweede doelpunt voor Barcelona team, via een header. Fridolina Rolfö maakte het winnende doelpunt in de 70e minuut met een schot met de linkervoet binnen het strafschopgebied.

      Met dit resultaat wint Barcelona de Women Champions League.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      BARCELONA
      TEKENEN
      WOLFSBURG

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 03 juni 2023 - 15:00
      Philips Stadion
      Cheryl Foster
      3-2
      Patri 48' 50'
      Fridolina Rolfö 70'
      Ewa Pajor 4'
      Alexandra Popp 37'