Nationaal
      Doelpunten in overvloed als Sparta Rotterdam overwinning op de weg

      Sparta Rotterdam dreun FC Groningen

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/05/28 16:12
      E0

      Sparta Rotterdam versoepeld verleden FC Groningen, 0x5, op Zondag, op naar speeldag 34 van de Eredivisie. In deze competitie, Dennis van der Ree's team kwam van twee nederlagen en Rotterdam team kwam van een overwinning.

      Na 24 minuten, FC Groningen zag Nordin Musampa een rechtstreekse rode kaart krijgen met 25 minuten op de klok, Jonathan de Guzmán openden de score voor Sparta Rotterdam.

      Na 58 minuten, Maurice Steijn's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Koki Saito. Koki Saito heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. In de 75e minuut, Rotterdam team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Arno Verschueren. Met zijn 10e doelpunt van het seizoen. Met 79 minuten op de klok, Tobias Lauritsen verdubbelde de voorsprong voor Sparta Rotterdam. Met deze staking heeft Tobias Lauritsen 15e doelen voor het seizoen bereikt. In de slotfase van het spel, Vito van Crooy maakte het einddoel van de wedstrijd, vanaf de penaltystip.

      Na het resultaat Sparta Rotterdam zijn 6e in de tabel, met 59 points, terwijl FC Groningen op de plaats 18e zit, met 18 points.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 28 mei 2023 - 13:30
      Euroborg
      Rob Dieperink
      0-5
      Jonathan de Guzmán 25'
      Koki Saito 58'
      Arno Verschueren 75'
      Tobias Lauritsen 79'
      Vito van Crooy 89' (pen.)