Internationale
      Gemakkelijke overwinning voor Valladolid thuis vol goalmouth-actie

      Valladolid oprakende winnaars versus Barcelona

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/05/23 23:30
      E0

      Valladolid verslaan Barcelona, 3x1, op Dinsdag, op wedstrijdweek 36. Komen in de wedstrijd, Valladolid team kwam van vijf nederlagen en catalães kwam van een nederlaag.

      Op een ongelukkig moment scoorde Andreas Christensen een eigen doelpunt na 2 minuten. Valladolid scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Cyle Larin, in de 22e minuut, vanaf de penaltystip.

      Na 73 minuten, Gonzalo Plata verdubbelde de voorsprong voor Paulo Pezzolano's team. Met 84 minuten op de klok, Robert Lewandowski scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd. Robert Lewandowski heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

      Na het resultaat Barcelona zijn 1e in de tabel, met 85 points, terwijl Valladolid op de plaats 17e zit, met 38 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Paulo Pezzolano's team speelt uit tegen Almería. In de tussentijd, catalães host Mallorca.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      VALLADOLID
      TEKENEN
      BARCELONA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U dinsdag, 23 mei 2023 - 21:00
      Nuevo José Zorrilla
      César Soto Grado
      3-1
      Cyle Larin 22' (pen.)
      Gonzalo Plata 73'
      Andreas Christensen 2' (og)
      Robert Lewandowski 84'