Internationale
Eert zelfs in een goed bevochten spel

Honors zelfs tussen Celta de Vigo en Girona

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/05/23 21:03
E0

Op speeldag 36, de wedstrijd tussen Celta de Vigo en Girona op Dinsdag eindigde in een gelijkspel, 1x1. Komen in de wedstrijd, Carlos Carvalhal's team kwam van vier nederlagen en Girona team kwam van een nederlaag.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Carles Pérez, kort voor de pauze. Met deze staking heeft Carles Pérez 5e doelen voor het seizoen bereikt.

Christian Stuani maakte het laatste doelpunt met 59 minuten op de klok vanaf de penaltystip. Met dit doel heeft Christian Stuani zijn doel tien van de huidige campagne behaald.

Na het resultaat Girona zijn 8e in de tabel, met 49 points, terwijl Celta de Vigo op de plaats 14e zit, met 40 points. Volgende, Carlos Carvalhal's team speelt uit tegen Cádiz, terwijl Girona team host Real Betis.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
CELTA DE VIGO
TEKENEN
GIRONA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U dinsdag, 23 mei 2023 - 18:30
Municipal de Balaídos
Mateu Lahoz
1-1
Carles Pérez 42'
Christian Stuani 59' (pen.)