Internationale
      Empoli record indrukwekkende overwinning thuis een hoog scorende wedstrijd

      Empoli nederlaag Juventus

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/05/22 22:15
      E0

      Empoli verslagen Juventus, 4x1, op Maandag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 36. Komen in de wedstrijd, Paolo Zanetti's team kwam van Een gelijkspel en Bianconeri kwam van drie wint. Francesco Caputo was de ster met 2 doelen.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Francesco Caputo met 18 minuten op de klok, vanaf de penaltystip. Met 21 minuten op de klok, Empoli verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Sebastiano Luperto.

      Na de pauze, Francesco Caputo verdubbelde de voorsprong voor Paolo Zanetti's team. In de 85e minuut, Federico Chiesa ontslagen voor Juventus. Roberto Piccoli maakte het laatste doelpunt in blessuretijd.

      Na het resultaat Juventus zijn 2e in de tabel, met 69 points, terwijl Empoli op de plaats 14e zit, met 42 points. In hun volgende wedstrijd, Paolo Zanetti's team bezoek Hellas Verona. In de tussentijd, Bianconeri host Milan.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      EMPOLI
      TEKENEN
      JUVENTUS

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U maandag, 22 mei 2023 - 19:45
      Stadio Carlo Castellani
      Giovanni Ayroldi
      4-1
      Francesco Caputo 18' (pen.) 47'
      Sebastiano Luperto 21'
      Roberto Piccoli 90'
      Federico Chiesa 85'