Internationale
      Borussia Dortmund blijkt niet te stoppen op de weg

      Borussia Dortmund vaar langs FC Augsburg

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/05/21 18:30
      E0

      Borussia Dortmund uitgesmeerd FC Augsburg in een overwinning op Zondag, 0x3, op speeldag 33. Tot deze speeldag, Enrico Maaßen's team kwam van een nederlaag en Dortmund team kwam van twee wint. Sébastien Haller deed de show. In de basiself stond Jeffrey Gouweleeuw en Donyell Malen.

      Na 38 minuten, FC Augsburg zag Felix Uduokhai een rechtstreekse rode kaart krijgen De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Met 58 minuten op de klok, Sébastien Haller openden de score voor Borussia Dortmund, met een schot met de rechtervoet. Na 84 minuten, Edin Terzic's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van spits met een schot met de linkervoet in de doos. Spits heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Julian Brandt maakte het laatste doelpunt in blessuretijd met een linkervoetaanval in het strafschopgebied. Julian Brandt heeft de mijlpaal van tien doelpunten voor het seizoen bereikt.

      Na het resultaat Borussia Dortmund zijn 1e in de tabel, met 70 points, terwijl FC Augsburg op de plaats 14e zit, met 34 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Dortmund team speelt thuis tegen Mainz. In de tussentijd, Augsburg team bezoek Borussia M´gladbach.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      FC AUGSBURG
      TEKENEN
      BORUSSIA DORTMUND

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 21 mei 2023 - 16:30
      WWK Arena
      Tobias Reichel
      0-3
      Sébastien Haller 58' 84'
      Julian Brandt 90'