Internationale
TSG Hoffenheim zaken regelen op eigen bodem in een doelpuntenfestijn

1. FC Union Berlin verliest van TSG Hoffenheim

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/05/20 17:12
E0

TSG Hoffenheim verslaan 1. FC Union Berlin, 4x2, op Zaterdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 33. Naar deze wedstrijdweek, Sinsheim team kwam van een nederlaag en Berlin team kwam van een overwinning. Andrej Kramaric stond in brand. In de basiself stond Danilho Doekhi.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Ihlas Bebou met 22 minuten op de klok. In de 36e minuut, Andrej Kramaric scoorde het tweede doelpunt voor TSG Hoffenheim, vanaf de penaltystip. Kort voor de pauze, Danilho Doekhi ontslagen voor 1. FC Union Berlin.

In de slotfase van het spel, Pellegrino Matarazzo's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Andrej Kramaric. Urs Fischer's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Aïssa Laïdouni, in de laatste minuten van de wedstrijd. In blessuretijd, Munas Dabbur scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat 1. FC Union Berlin zijn 4e in de tabel, met 59 points, terwijl TSG Hoffenheim op de plaats 13e zit, met 35 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Pellegrino Matarazzo's team bezoek Stuttgart, terwijl Berlin team host Werder Bremen.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
TSG HOFFENHEIM
TEKENEN
1. FC UNION BERLIN

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 20 mei 2023 - 14:30
PreZero Arena
Christian Dingert
4-2
Ihlas Bebou 22'
Andrej Kramaric 36' (pen.) 90'
Munas Dabbur 90'
Danilho Doekhi 45'
Aïssa Laïdouni 90'