Internationale
Celta de Vigo waren verrast door hun plaats

Valencia verslaan Celta de Vigo

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/05/14 15:36
E0

Valencia overwonnen Celta de Vigo, 1x2, op Zondag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 34. Tot deze speeldag, Carlos Carvalhal's team kwam van twee nederlagen en Rubén Baraja's team kwam van Een gelijkspel. Alberto Marí was beslissend met 1 doel. In de basiself stond Justin Kluivert.

Justin Kluivert opende de score na 8 minuten.

In de 60e minuut, Haris Seferovic getroffen voor Celta de Vigo. Alberto Marí scoorde de winnaar in de laatste minuten van de wedstrijd. Met al 90 minuten op de klok, Valencia zag Gabriel Paulista weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel.

Na het resultaat Celta de Vigo zijn 13e in de tabel, met 39 points, terwijl Valencia op de plaats 14e zit, met 37 points. In hun volgende wedstrijd, Valencia team host Real Madrid. In de tussentijd, Carlos Carvalhal's team speelt uit tegen Athletic.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
CELTA DE VIGO
TEKENEN
VALENCIA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 14 mei 2023 - 13:00
Municipal de Balaídos
César Soto Grado
1-2
Haris Seferovic 60'
Justin Kluivert 8'
Alberto Marí 88'