Internationale
      Benfica heb het gemakkelijk weg vol goalmouth-actie

      Portimonense verliest van Benfica

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/05/14 00:21
      E0

      Benfica overwonnen Portimonense, 1x5, op Zaterdag, met betrekking tot wedstrijdweek 32 van de Primeira Liga. Naar deze wedstrijdweek, Paulo Sérgio's team kwam van Een gelijkspel en encarnados kwam van drie wint. Petar Musa was de hoofdspeler.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Álex Grimaldo, met een linkervoetaanval, na 4 minuten. Op een ongelukkig moment scoorde Filipe Relvas een eigen doelpunt met 28 minuten op de klok. Na 38 minuten, Pedrão getroffen voor Portimonense. Kort voor de pauze, Benfica verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Gonçalo Ramos met een rechtervoetaanval.

      In de laatste minuten van de wedstrijd, Roger Schmidt's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Petar Musa met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied. Petar Musa heeft de mijlpaal van tien doelpunten voor het seizoen bereikt. In de slotfase van het spel, spits maakte het einddoel van de wedstrijd, met een schot met de rechtervoet.

      Na het resultaat Benfica zijn 1e in de tabel, met 83 points, terwijl Portimonense op de plaats 13e zit, met 34 points. In de volgende wedstrijd, Roger Schmidt's team speelt uit tegen Sporting, terwijl Paulo Sérgio's team bezoek Santa Clara.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      PORTIMONENSE
      TEKENEN
      BENFICA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 13 mei 2023 - 18:00
      Estádio Municipal de Portimão
      Artur Soares Dias
      1-5
      Filipe Relvas 28' (og)
      Pedrão 38'
      Álex Grimaldo 4'
      Gonçalo Ramos 45'
      Petar Musa 87' 89'