Internationale
      Indrukwekkende overwinning thuis een wedstrijd met 4 goals

      Gil Vicente te goed voor Boavista bij Estádio Cidade de Barcelos

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/05/12 22:45
      E0

      Gil Vicente verslaan Boavista, 3x1, op Vrijdag, met betrekking tot wedstrijdweek 32 van de Primeira Liga. Komen in de wedstrijd, Daniel Sousa's team kwam van vier nederlagen en Petit's team kwam van een overwinning. Fran Navarro stond in brand.

      Fran Navarro opende de score in de 38e minuut, met een schot met de linkervoet.

      Na 55 minuten, Sebastián Pérez ontslagen voor Boavista, via een header in de doos. In de 64e minuut, Fran Navarro schoot Gil Vicente tweede doelpunt, met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied. Met 65 minuten op de klok, Petit's team zag Petit een rechtstreekse rode kaart krijgen in de 85e minuut, Murilo Souza heeft alles ingepakt, vanaf de penaltystip. Murilo Souza heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt.

      Na het resultaat Boavista zijn 10e in de tabel, met 40 points, terwijl Gil Vicente op de plaats 14e zit, met 34 points. In de volgende wedstrijd, Daniel Sousa's team bezoek Vitória SC, terwijl Petit's team host SC Braga.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      GIL VICENTE
      TEKENEN
      BOAVISTA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 12 mei 2023 - 20:15
      Estádio Cidade de Barcelos
      Ricardo Baixinho
      3-1
      Fran Navarro 38' 64'
      Murilo Souza 85' (pen.)
      Sebastián Pérez 55'