Internationale
Paris SG gemak om comfortabel te winnen op de weg

Troyes thuis aan het zwaard genageld door Paris SG

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/05/07 21:45
E0

Paris SG uitgesmeerd Troyes in een overwinning op Zondag, 1x3, met betrekking tot wedstrijdweek 34 van de Ligue 1. In deze competitie kwamen beide teams uit een nederlaag.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Kylian Mbappé in de 8e minuut. Kylian Mbappé heeft nu een scorereeks van 4 opeenvolgende games.

Paris SG scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Vitinha, met 59 minuten op de klok. In de 83e minuut, Xavier Chavalerin ontslagen voor Troyes. In de slotfase van het spel, Fabián Ruiz scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Paris SG zijn 1e in de tabel, met 78 points, terwijl Troyes op de plaats 19e zit, met 22 points. Volgende, Paris team host AC Ajaccio, terwijl Patrick Kisnorbo's team speelt uit tegen Rennes.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
TROYES
TEKENEN
PARIS SG

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 07 mei 2023 - 19:45
Stade de L´Aube
Ruddy Buquet
1-3
Xavier Chavalerin 83'
Kylian Mbappé 8'
Vitinha 59'
Fabián Ruiz 86'