Internationale
Lyon behaalt overwinning bij de dood thuis in een veelbewogen wedstrijd met

Lyon zegevierend tegen Montpellier

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/05/07 18:36
E0

Lyon verslagen Montpellier, 5x4, op Zondag, met betrekking tot wedstrijdweek 34 van de Ligue 1. Tot deze speeldag, Lyon team kwam van een overwinning en Michel Der Zakarian's team kwam van twee wint. Alexandre Lacazette was de ster met 4 doelen.

Alexandre Lacazette opende de score na 31 minuten. Na 40 minuten, Elye Wahi getroffen voor Montpellier. Montpellier team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via spits, met 41 minuten op de klok.

Met 53 minuten op de klok, Michel Der Zakarian's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Elye Wahi vanaf de penaltystip. Spits heeft de afstand van vier doelpunten, na 55 minuten voltooid. Met 59 minuten op de klok, Alexandre Lacazette scoorde het tweede doelpunt voor Lyon. Met 70 minuten op de klok, Dejan Lovren ontslagen voor Lyon team. Met 82 minuten op de klok, Alexandre Lacazette getroffen voor Laurent Blanc's team. In de 90e minuut, spits hebben de afstand van vier doelpunten, vanaf de penaltystip, voltooid. Met zijn 28e doelpunt van het seizoen.

Na het resultaat Lyon zijn 7e in de tabel, met 56 points, terwijl Montpellier op de plaats 12e zit, met 43 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Lyon team bezoek Clermont, terwijl Michel Der Zakarian's team host Lorient.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
LYON
TEKENEN
MONTPELLIER

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 07 mei 2023 - 16:05
Groupama Stadium
Bastien Dechépy
5-4
Alexandre Lacazette 31' 59' 82' 90' (pen.)
Dejan Lovren 70'
Elye Wahi 40' 41' 53' (pen.) 55'