Internationale
Chelsea behaalt drie indrukwekkende punten op de weg in een veelbewogen wed

Chelsea oprakende winnaars versus AFC Bournemouth

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/05/06 17:30
E0

Chelsea verslagen AFC Bournemouth in een overwinning op Zaterdag, 1x3, op naar speeldag 35 van de Premier League . In deze competitie, Bournemouth team kwam van twee wint en London team kwam van vier nederlagen.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Conor Gallagher na 9 minuten. Met 21 minuten op de klok, Matías Viña ontslagen voor AFC Bournemouth.

Chelsea scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Benoit Badiashile, na 82 minuten. In de slotfase van het spel, João Félix heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Chelsea zijn 11e in de tabel, met 42 points, terwijl AFC Bournemouth op de plaats 14e zit, met 39 points. In verband met komende competitiewedstrijden, London team speelt thuis tegen Nottingham Forest, terwijl Gary O´Neil's team speelt uit tegen Crystal Palace.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
BOURNEMOUTH
TEKENEN
CHELSEA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 06 mei 2023 - 15:00
Vitality Stadium (Dean Court)
John Brooks
1-3
Matías Viña 21'
Conor Gallagher 9'
Benoit Badiashile 82'
João Félix 86'