Nationaal
FC Eindhoven krijgt drie punten weg

FC Eindhoven oprakende winnaars versus Roda

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/05/05 21:12
E0

FC Eindhoven verslagen Roda, 1x2, op Vrijdag, op wedstrijdweek 36. Naar deze wedstrijdweek, Kerkrade team kwam van drie nederlagen en Rob Penders's team kwam van een overwinning. Mawouna Amevor was beslissend met 1 doel.

De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Dyon Dorenbosch in de 51e minuut. Na 54 minuten, Dylan Vente ontslagen voor Roda. Mawouna Amevor maakte het winnende doelpunt in de slotfase van het spel vanaf de penaltystip. Met deze staking heeft Mawouna Amevor 5e doelen voor het seizoen bereikt.

Na het resultaat FC Eindhoven zijn 5e in de tabel, met 57 points, terwijl Roda op de plaats 14e zit, met 42 points. In hun volgende wedstrijd, Rob Penders's team host Helmond Sport. In de tussentijd, Edwin de Graaf's team bezoek Zwolle.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U vrijdag, 05 mei 2023 - 19:00
Parkstad Limburg
1-2
Dylan Vente 54'
Dyon Dorenbosch 51'
Mawouna Amevor 86' (pen.)