Internationale
      Overwinning nooit in twijfel voor Internazionale weg een wedstrijd met 6 go

      Internazionale oprakende winnaars versus Hellas Verona

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/05/03 22:03
      E0

      Internazionale uitgesmeerd Hellas Verona, 0x6, op Woensdag, op speeldag 33. Komen in de wedstrijd, Verona team kwam van Een gelijkspel en Milano team kwam van twee wint. Edin Dzeko heeft een geweldige game gemaakt.

      Op een ongelukkig moment scoorde Adolfo Gaich een eigen doelpunt na 31 minuten. Met 36 minuten op de klok, Hakan Çalhanoglu schoot Internazionale tweede doelpunt. Met 37 minuten op de klok, Simone Inzaghi's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Edin Dzeko.

      In de 55e minuut, Milano team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Lautaro Martínez. Na 61 minuten, Edin Dzeko verdubbelde de voorsprong voor Internazionale. In de tijd toegevoegd op, Lautaro Martínez maakte het einddoel van de wedstrijd.

      Na het resultaat Internazionale zijn 4e in de tabel, met 60 points, terwijl Hellas Verona op de plaats 18e zit, met 27 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Simone Inzaghi's team speelt uit tegen Roma, terwijl Verona team bezoek Lecce.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      HELLAS VERONA
      TEKENEN
      INTERNAZIONALE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U woensdag, 03 mei 2023 - 20:00
      Marc Antonio Bentegodi
      Daniele Orsato
      0-6
      Adolfo Gaich 31' (og)
      Hakan Çalhanoglu 36'
      Edin Dzeko 37' 61'
      Lautaro Martínez 55' 90'