Internationale
Eert zelfs in een veelbewogen wedstrijd met 6 goals

Niets om Salernitana en Fiorentina te scheiden

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/05/03 19:09
E0

Salernitana en Fiorentina speelden 3x3 gelijk in een fantastisch wedstrijd op Woensdag, op speeldag 33. In deze competitie, Salerno team kwam van Een gelijkspel en Vincenzo Italiano's team kwam van een overwinning. Boulaye Dia met een fantastisch scherm.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Boulaye Dia, in de 10e minuut. Met 36 minuten op de klok, Nicolás González getroffen voor Fiorentina.

Na 59 minuten, Boulaye Dia maakten het tweede doelpunt voor Salernitana. In de 71e minuut, Jonathan Ikoné schoot Firenze team tweede doelpunt. Na 81 minuten, Boulaye Dia hebben de hattrick, vanaf de penaltystip, voltooid. Boulaye Dia heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Met 84 minuten op de klok, Cristiano Biraghi scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Fiorentina zijn 8e in de tabel, met 46 points, terwijl Salernitana op de plaats 14e zit, met 35 points. Volgende, Paulo Sousa's team speelt uit tegen Empoli, terwijl Vincenzo Italiano's team bezoek Napoli.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
SALERNITANA
TEKENEN
FIORENTINA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U woensdag, 03 mei 2023 - 17:00
Stadio Arechi
Ivano Pezzuto
3-3
Boulaye Dia 10' 59' 81' (pen.)
Nicolás González 36'
Jonathan Ikoné 71'
Cristiano Biraghi 84'