Internationale
Overwinning nooit in twijfel voor Fluminense op eigen bodem in een veelbewo

Fluminense hamer River Plate

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/05/03 03:09
E0

Fluminense overwonnen River Plate, 5x1, op Woensdag, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.A van de Copa Libertadores. Germán Cano was de hoofdspeler.

Germán Cano opende de score na 29 minuten. In de 39e minuut, Lucas Beltrán ontslagen voor River Plate.

Met 53 minuten op de klok, Germán Cano scoorde het tweede doelpunt voor Fluminense. In de 68e minuut, Buenos Aires team zag González Pírez weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel. Na 75 minuten, Jhon Arias verdubbelde de voorsprong voor Rio de Janeiro (RJ) team. In de slotfase van het spel, Germán Cano hebben de hattrick, voltooid. Met dit doel heeft Germán Cano zijn doel drie­ën­twintig van de huidige campagne behaald. In blessuretijd, Jhon Arias heeft alles ingepakt.

Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Fluminense bezoek The Strongest. In de tussentijd, River Plate speelt uit tegen Sporting Cristal.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
FLUMINENSE
TEKENEN
RIVER PLATE

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U woensdag, 03 mei 2023 - 01:00
Estádio Jornalista Mário Filho (Maracanã)
Esteban Ostojich
5-1
Germán Cano 29' 53' 87'
Jhon Arias 75' 90'
Lucas Beltrán 39'