Nationaal
      Almere City FC blijkt niet te stoppen op de weg in een wedstrijd met 5 goal

      Almere City FC nederlaag TOP Oss

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/28 21:51
      E0

      Almere City FC overwonnen TOP Oss in een super overwinning op Vrijdag, 0x5, met betrekking tot wedstrijdweek 35 van de Holand Second Division. Naar deze wedstrijdweek, Klaas Wels's team kwam van een nederlaag en Alex Pastoor's team kwam van Een gelijkspel. Anthony Limbombe met een fantastisch scherm.In dit spel werden slechts 0 schoten op doel gemaakt, de laagste dit seizoen.

      Met 10 minuten op de klok, Lance Duijvestijn verspeelde de kans om te scoren. Het eerste doelpunt werd gescoord door Anthony Limbombe na 32 minuten. Met dit doel heeft Anthony Limbombe zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. Kort voor de pauze, spits schoot Almere City FC tweede doelpunt.

      Na 61 minuten, Alex Pastoor's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Álvaro Peña. Met 80 minuten op de klok, Rajiv van La Parra verdubbelde de voorsprong voor Almere team. In de slotfase van het spel, Jeredy Hilterman scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, vanaf de penaltystip.

      Na het resultaat Almere City FC zijn 3e in de tabel, met 66 points, terwijl TOP Oss op de plaats 19e zit, met 32 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Alex Pastoor's team host NAC Breda, terwijl Oss team bezoek AZ Alkmaar B.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 28 april 2023 - 19:00
      Frans Heesen Stadion
      0-5
      Anthony Limbombe 32' 43'
      Álvaro Peña 61'
      Rajiv van La Parra 80'
      Jeredy Hilterman 89' (pen.)