Internationale
      Rayo Vallecano slijpt de overwinning op eigen bodem

      Rayo Vallecano nederlaag Barcelona

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/26 23:03
      E0

      Rayo Vallecano verslaan Barcelona in een dichtbij overwinning op Woensdag, 2x1, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 31. Tot deze speeldag, Madrid team kwam van een nederlaag en catalães kwam van een overwinning. In de basiself stond Frenkie de Jong.

      Álvaro García opende de score in de 19e minuut. Met deze staking heeft Álvaro García 5e doelen voor het seizoen bereikt.

      Na 53 minuten, Fran García scoorde het tweede doelpunt voor Rayo Vallecano. Robert Lewandowski maakte het laatste doelpunt met 83 minuten op de klok.

      Na het resultaat Barcelona zijn 1e in de tabel, met 76 points, terwijl Rayo Vallecano op de plaats 9e zit, met 43 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Madrid team speelt uit tegen Elche, terwijl catalães host Real Betis.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      RAYO VALLECANO
      TEKENEN
      BARCELONA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U woensdag, 26 april 2023 - 21:00
      Estadio de Vallecas
      Gil Manzano
      2-1
      Álvaro García 19'
      Fran García 53'
      Robert Lewandowski 83'