Internationale
      OH Leuven record edgy overwinning op eigen bodem

      OH Leuven oprakende winnaars versus Standard Liège

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/23 22:51
      E0

      OH Leuven uitgesmeerd Standard Liège in een dichtbij overwinning op Zondag, 3x2, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 34 van Jupiler Pro League . Tot deze speeldag, Heverlee team kwam van twee wint en Ronny Deila's team kwam van drie wint. Jón Thorsteinsson was de man van de wedstrijd.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Nathan Opoku, kort voor de pauze. Nathan Opoku heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

      Na 55 minuten, Merveille Bokadi ontslagen voor Standard Liège. Met 63 minuten op de klok, Jón Thorsteinsson maakten het tweede doelpunt voor OH Leuven, vanaf de penaltystip. Met 67 minuten op de klok, spits verdubbelde de voorsprong voor Heverlee team. In de laatste minuten van de wedstrijd, Filippo Melegoni maakte het einddoel van de wedstrijd.

      Na het resultaat Standard Liège zijn 6e in de tabel, met 55 points, terwijl OH Leuven op de plaats 10e zit, met 48 points.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 23 april 2023 - 17:30
      3-2
      Nathaniel Opoku 43'
      Jón Thorsteinsson 63' (pen.) 67'
      Merveille Bokadi 55'
      Filippo Melegoni 90'