Internationale
Laat drama ziet eretitel zelfs eindigen een wedstrijd met 4 goals

Nantes en Troyes delen punten

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/04/23 16:42
E0

Nantes en Troyes speelden 2x2 gelijk in een wedstrijd op Zondag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 32. Komen in de wedstrijd, Antoine Kombouaré's team kwam van een nederlaag en Troyes team kwam van drie nederlagen. Evann Guessand was beslissend met 1 doel.

Na 25 minuten, Nicolas Pallois openden de score voor Nantes.

Met 64 minuten op de klok, Mama Baldé ontslagen voor Troyes, vanaf de penaltystip. In de tijd toegevoegd op, Wilson Odobert schoot Troyes team tweede doelpunt. Evann Guessand maakte het laatste doelpunt diep in toegevoegde tijd. Evann Guessand heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt.

Na het resultaat Nantes zijn 16e in de tabel, met 32 points, terwijl Troyes op de plaats 18e zit, met 22 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Nantes team bezoek Brest. In de tussentijd, Troyes team speelt thuis tegen Nice.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
NANTES
TEKENEN
TROYES

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 23 april 2023 - 14:00
Stade de la Beaujoire-Louis Fonteneau
Jérôme Brisard
2-2
Nicolas Pallois 25'
Evann Guessand 90'
Mama Baldé 64' (pen.)
Wilson Odobert 90'