Nationaal
      Roda waren verrast door hun plaats

      Roda struikelen om te verslaan tegen Den Bosch

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/21 21:15
      E0

      Den Bosch overwonnen Roda, 0x1, op Vrijdag, op wedstrijdweek 34. Komen in de wedstrijd, Kerkrade team kwam van een nederlaag en Hertogenbosch - Den Bosch team kwam van vier nederlagen. Nikolaj Moller was beslissend met 1 doel.In dit spel werden slechts 0 schoten op doel gemaakt, de laagste dit seizoen.

      De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      In de laatste minuten van de wedstrijd, Nikolaj Moller scoorden het winnende doelpunt voor Den Bosch. Met deze staking heeft Nikolaj Moller 5e doelen voor het seizoen bereikt. In de tijd toegevoegd op, Tomasz Kaczmarek's team zag spits weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel. Met al 90 minuten op de klok, Dylan Vente had een gouden kans om te scoren, maar miste een penalty.

      Na het resultaat Roda zijn 13e in de tabel, met 42 points, terwijl Den Bosch op de plaats 18e zit, met 33 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Hertogenbosch - Den Bosch team host Telstar, terwijl Kerkrade team speelt uit tegen NAC Breda.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 21 april 2023 - 19:00
      Parkstad Limburg
      0-1
      Nikolaj Moller 86'