Internationale
Marseille met geweldige bijnaam thuis in een wedstrijd met 4 goals

Troyes verliest van Marseille

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/04/16 21:48
E0

Marseille overwonnen Troyes in een overwinning op Zondag, 3x1, met betrekking tot wedstrijdweek 31 van de Ligue 1. Komen in de wedstrijd, Marseille team kwam van twee trekt en Patrick Kisnorbo's team kwam van twee nederlagen. Vitinha met een fantastisch scherm.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Vitinha met 2 minuten op de klok. Na 40 minuten, Cengiz Under verdubbelde de voorsprong voor Marseille.

Na 64 minuten, Igor Tudor 's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Vitinha. Met dit doel heeft Vitinha zijn doel vijftien van de huidige campagne behaald. In de laatste minuten van de wedstrijd, Mama Baldé heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Marseille zijn 2e in de tabel, met 64 points, terwijl Troyes op de plaats 18e zit, met 21 points. In hun volgende wedstrijd, Marseille team bezoek Lyon, terwijl Patrick Kisnorbo's team speelt uit tegen Nantes.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
MARSEILLE
TEKENEN
TROYES

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 16 april 2023 - 19:45
Orange Vélodrome
Benoît Millot
3-1
Vitinha 2' 64'
Cengiz Under 40'
Mama Baldé 90'