Internationale
      Gemakkelijke overwinning voor Cercle Brugge op eigen bodem vol goalmouth-ac

      Cercle Brugge oprakende winnaars versus Sint-Truiden

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/16 00:15
      E0

      Cercle Brugge verslagen Sint-Truiden in een overwinning op Zaterdag, 3x1, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 33 van Jupiler Pro League . In deze competitie, Miron Muslic's team kwam van een nederlaag en Bernd Hollerbach's team kwam van een overwinning. Ayase Ueda was de hoofdspeler.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Ayase Ueda, vanaf de penaltystip, met 41 minuten op de klok. In de 45e minuut, spits schoot Cercle Brugge tweede doelpunt.

      Na 67 minuten, Gianni Bruno getroffen voor Sint-Truiden, vanaf de penaltystip. Na 84 minuten, Kévin Denkey scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat Cercle Brugge zijn 9e in de tabel, met 47 points, terwijl Sint-Truiden op de plaats 12e zit, met 42 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Miron Muslic's team speelt uit tegen Zulte Waregem. In de tussentijd, Bernd Hollerbach's team host Royal Antwerp.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 15 april 2023 - 17:15
      3-1
      Ayase Ueda 41' (pen.) 45'
      Kévin Denkey 84'
      Gianni Bruno 68' (pen.)