Internationale
Tottenham waren verrast door hun plaats

AFC Bournemouth verslaan Tottenham

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/04/15 17:39
E0

AFC Bournemouth uitgesmeerd Tottenham in een dichtbij overwinning op Zaterdag, 2x3, op speeldag 31. In deze competitie kwamen beide teams uit een overwinning. Dango Ouattara was beslissend met 1 doel.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Son Heung-min na 14 minuten. Met 38 minuten op de klok, Matías Viña getroffen voor AFC Bournemouth.

In de 51e minuut, Dominic Solanke scoorde het tweede doelpunt voor Gary O´Neil's team. In de laatste minuten van de wedstrijd, Arnaut Danjuma schoot Tottenham tweede doelpunt. Dango Ouattara scoorde de winnaar in de tijd toegevoegd op.

Na het resultaat Tottenham zijn 5e in de tabel, met 53 points, terwijl AFC Bournemouth op de plaats 14e zit, met 33 points. Volgende, Bournemouth team speelt thuis tegen West Ham, terwijl Cristian Stellini's team speelt uit tegen Newcastle.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
TOTTENHAM
TEKENEN
BOURNEMOUTH

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 15 april 2023 - 15:00
Tottenham Hotspur Stadium
Andy Madley
2-3
Son Heung-min 14'
Arnaut Danjuma 88'
Matías Viña 38'
Dominic Solanke 51'
Dango Ouattara 90'