Internationale
      Elfsborg heb het gemakkelijk thuis in een veelbewogen wedstrijd met 5 goals

      Elfsborg geniet van goalfest tegen Brommapojkarna

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/15 16:36
      E0

      Elfsborg overwonnen Brommapojkarna, 5x0, op Zaterdag, op speeldag 3. Tot deze speeldag, Jimmy Thelin's team kwam van Een gelijkspel en Olof Mellberg's team kwam van twee nederlagen. Alexander Bernhardsson heeft een geweldige game gemaakt.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Jacob Ondrejka vroeg in het spel. Na 19 minuten, Elfsborg verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Alexander Bernhardsson.

      In de 48e minuut, Jacob Ondrejka verdubbelde de voorsprong voor Borås team. Met 50 minuten op de klok, Jimmy Thelin's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Alexander Bernhardsson. Spits heeft de hattrick, na 62 minuten voltooid.

      Na het resultaat Elfsborg zijn 3e in de tabel, met 4 points, terwijl Brommapojkarna op de plaats 16e zit, met 0 points. In hun volgende wedstrijd, Borås team speelt uit tegen Degerfors IF. In de tussentijd, Stockholm team speelt thuis tegen Mjallby.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      ELFSBORG
      TEKENEN
      BROMMAPOJKARNA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 15 april 2023 - 14:00
      Borås Arena
      5-0
      Jacob Ondrejka 4' 48'
      Alexander Bernhardsson 19' 50' 62'