Internationale
Doelpunten in overvloed als Lazio overwinning meer dan bezoekers

Lazio verslaan Spezia

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/04/14 21:51
E0

Lazio overwonnen Spezia in een overwinning op Vrijdag, 0x3, op speeldag 30. Naar deze wedstrijdweek, Fabrizio Lorieri's team kwam van twee trekt en Maurizio Sarri's team kwam van drie wint. Jeroen Zoet verliet de bank niet.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Ciro Immobile na 36 minuten, vanaf de penaltystip.

Na 52 minuten, Felipe Anderson maakten het tweede doelpunt voor Lazio. Met zijn 10e doelpunt van het seizoen. Met 84 minuten op de klok, Ethan Ampadu zag een rode kaart na zijn tweede geel Na het zien van zijn tweede gele kaart in de slotfase van het spel, werd Matteo Cancellieri van het veld gestuurd en verliet Maurizio Sarri's team met 10-man. Marcos Antônio maakte het laatste doelpunt in de 89e minuut.

Na het resultaat Lazio zijn 2e in de tabel, met 61 points, terwijl Spezia op de plaats 17e zit, met 26 points. In hun volgende wedstrijd, Roma team speelt thuis tegen Torino. In de tussentijd, La Spezia team bezoek Sampdoria.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
SPEZIA
TEKENEN
LAZIO

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U vrijdag, 14 april 2023 - 19:45
Stadio Alberto Picco
Massimiliano Irrati
0-3
Ciro Immobile 36' (pen.)
Felipe Anderson 52'
Marcos Antônio 89'