Internationale
Ajman gemak om comfortabel te winnen op eigen bodem

Ajman oprakende winnaars versus Al Wasl

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/04/09 21:51
E0

Ajman overwonnen Al Wasl, 4x2, op Zondag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 22 van Arabian Gulf League. Naar deze wedstrijdweek, Ajman team kwam van drie trekt en Juan Antonio Pizzi's team kwam van een nederlaag. Walid Azarou deed de show.

Na 9 minuten, Walid Azarou openden de score voor Ajman. Met 20 minuten op de klok, spits scoorde het tweede doelpunt voor Goran Tufegdžić's team. In de 24e minuut, Firas Ben Larbi verdubbelde de voorsprong voor Ajman team.

In de 51e minuut, Ajman verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Ali Madan vanaf de penaltystip. Na 55 minuten, Tomás Chancalay getroffen voor Al Wasl. Met 85 minuten op de klok, Fábio Lima maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat Al Wasl zijn 5e in de tabel, met 40 points, terwijl Ajman op de plaats 7e zit, met 38 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Ajman team bezoek Al Ittihad Kalba. In de tussentijd, Juan Antonio Pizzi's team speelt thuis tegen Baniyas .

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 09 april 2023 - 19:00
Ajman Stadium
Adel Al Naqbi
4-2
Walid Azarou 9' 20'
Firas Ben Larbi 24'
Ali Madan 51' (pen.)
Tomás Chancalay 55'
Fábio Lima 85'