Internationale
Last-gasp goal ziet buit gedeeld in een veelbewogen wedstrijd met 6 goals

Buit gedeeld tussen Vélez Sarsfield en Banfield

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/04/09 01:00
E0

Vélez Sarsfield en Banfield speelden 3x3 gelijk in een spannend wedstrijd op Zaterdag, met betrekking tot wedstrijdweek 10 van de Argentine League. Tot deze speeldag, Ricardo Gareca's team kwam van Een gelijkspel en Javier Sanguinetti's team kwam van een nederlaag. Milton Giménez was beslissend met 1 doel.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Sebastián Sosa vroeg in het spel. In de 22e minuut, Lucas Pratto getroffen voor Vélez Sarsfield, vanaf de penaltystip. Na 30 minuten, Lucas Janson schoot Buenos Aires team tweede doelpunt. In de 38e minuut, Ricardo Gareca's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van spits.

Op een ongelukkig moment scoorde Diego Godín een eigen doelpunt na 83 minuten. Milton Giménez maakte het laatste doelpunt in de tijd toegevoegd op.

Volgende, Vélez Sarsfield bezoek Instituto, terwijl Banfield speelt thuis tegen Defensa y Justicia.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
VÉLEZ SARSFIELD
TEKENEN
BANFIELD

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 08 april 2023 - 01:30
José Amalfitani
Fernando Rapallini
3-3
Lucas Pratto 22' (pen.)
Lucas Janson 30' 38'
Diego Godín 83' (og)
Sebastián Sosa 4'
Milton Giménez 90'