Internationale
Laat drama ziet eretitel zelfs eindigen score gelijk in een veelbewogen wed

Een punt per stuk voor Udinese en Monza

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/04/08 14:00
E0

Udinese en Monza speelden 2x2 gelijk in een wedstrijd op Zaterdag, met betrekking tot wedstrijdweek 29 van de Serie A. In deze competitie kwamen beide teams uit een nederlaag. Beto was beslissend met 1 doel. Marvin Zeegelaar verliet de bank niet.

Sandi Lovrić opende de score in de 18e minuut.

Na de pauze, Andrea Colpani getroffen voor Monza. Raffaele Palladino's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Nicolò Rovella, na 56 minuten. In de laatste minuten van de wedstrijd, Beto scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, vanaf de penaltystip. Beto heeft de mijlpaal van tien doelpunten voor het seizoen bereikt.

Na het resultaat Udinese zijn 10e in de tabel, met 39 points, terwijl Monza op de plaats 13e zit, met 35 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Andrea Sottil's team bezoek Roma, terwijl Raffaele Palladino's team speelt uit tegen Internazionale.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
UDINESE
TEKENEN
MONZA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 08 april 2023 - 11:30
Dacia Arena (Stadio Friuli)
Luca Massimi
2-2
Sandi Lovrić 18'
Beto 90' (pen.)
Andrea Colpani 48'
Nicolò Rovella 56'